48 Hours to Live – Wild for the Night (2016)

48 Hours to Live – Wild for the Night (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Benny Boom
Actori: Tommy Flanagan, Danielle Savre, Cody Longo
An: 2016
Gen: Crima, Muzicale, Thriller
IMDB: 4.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis 48 Hours to Live – Wild for the Night

La acest moment în cariera sa, director muzical video de Benny Boom este mai mult decât un imitator cineast. Debutul său film de lung metraj în următoarea zi Air, o crimă violentă / comedie condusă de drogați și neînțelegeri pe jumătate coapte, a fost cu siguranta inspirat de lucrările timpurii ale lui Quentin Tarantino. cele mai recente Boom proiect de 48 de ore pentru a trăi joacă ca o coliziune cu trei căi între trippy bufoneriile din fata ta de provocateur argentiniană Gaspar Noé, media de teatru crimei de televiziune american, și secvențe de dans vazut in mainstream cultura pop la începutul anilor 2000.

La fel de mult ca acea combinatie ar putea mancarime la curiozitatea, aceasta nu se adaugă prea mult. Este ca și în cazul hibrid Boom a fost atât de extreme, fiecare gen anulat pe ceilalți.

Pentru inceput, este un film care se ia prea în serios. 48 de ore pentru a trăi este în război cu ea însăși. Ea vrea să prezinte un mister demaraj al unui frate razbunatoare vânătoare în jos ucigașul surorii sale, dar ea vrea sa fie la fel de lucioasă și inofensiv ca scena club. Parerea mea este ca mucoasa emoțională a fost deposedat de către mai mulți scenariști cu intenții diferite (Rashad El Amin și Stomp Yard Gregory Ramon Anderson adaptat dupa un scenariu scris de Hannah Macpherson), prin urmare, ceea ce duce la lipsă de comunicare tonale.

Între timp, toate Benny Boom vrea sa faca este arunca o petrecere și de top filmul cu un film muzical senzual oferind om de conducere James Maslows de Big Time Rush.


Trailer 48 Hours to Live – Wild for the Night

https://www.youtube.com/watch?v=ArM8D4-79Kw