47 Meters Down: Uncaged (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Trei prietene din filmul 47 Meters Down: Uncaged pleacă să exploreze orașul ruinat sub apă, dar în curând află că nu au venit singure să se uite la ruine. Distracția așteptată se transformă într-un coșmar – acum ele vor trebui să fugă de rechinii însetați de sânge.

Sylvester Stallone si Jamie Foxx sunt doi tati mandri. Au fost alaturi de fiicele lor, Sistine Stallone si SistineFoxx, la premiera ’47 Meters Down: Uncaged’, de la Regency Village Theatre, in Westwood, California. Sistine si Corinne fac parte din distributia filmului si au aparut pe covorul rosu impreuna cu intreaga echipa de actori: Nia Long, Brec Bassinger, Sophie Nelisse, Brianne Tju, Davi Santos si Khylin Rhambo, dar si cu regizorul Johannes Roberts.

La premiera peliculei 47 Meters Down: Uncaged au fost prezenti si Luke Hemsworth si Nia Long, dar si mama lui Sistine, Jennifer Flavin, si surorile acesteia, Sophia si Scarlet. Uncaged este sequel-ul hitului surpriza din 2017 “47 Meters Down“, cu Mandy Moore si Claire Holt.

47 Meters Down: Uncaged (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Johannes Roberts
Actori: Sophie Nélisse, Corinne Foxx, Brianne Tju
An: Filme Online 2019
Gen: Aventura, Drama, Groaza
IMDB: 5.0


47 Meters Down: Uncaged (2019) Online Subtitrat


Trailer


47 Meters Down: Uncaged (2019)
47 Meters Down: Uncaged (2019) Online Subtitrat in Romana

Trei prietene din filmul 47 Meters Down: Uncaged pleacă să exploreze orașul ruinat sub apă, dar în curând află că nu au venit singure să se uite la ruine.

Editor's Rating:
3