45 Years (2015)

45 Years (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Scenariu: David Constantine, Andrew Haigh
IMDB: 7.4
Regizor(i): Andrew Haigh
Actori: Tom Courtenay, Geraldine James, Dolly Wells, Charlotte Rampling

De fapt in 45 Years, nu am fost acest zguduit prin seniori căsătoriți sub presiune, deoarece acestea stau în bucătărie de la “Amour”. Dacă preferați în calitate priceperea pe “Star Wars”, nu vei face mai bine la sfârșitul anului decât observarea Rampling (ea a privirea ofilire) și Courtenay (a privirii emoționantă), două viteji de care val de catre talent britanic care a lovit coastele noastre în anii ’60, în care ele îndeplinesc un pas fin calibrat de deux.

Având în vedere ceea ce este conținută în acea misivă, situația care roci lumea lor este asemănător cu atunci când Glenn Close a Stalker în “Fatal Attraction” izbucneste șocant din apă cu cuțitul la gata după probabil înec într-o cadă de baie. Inițial, vestea că organismul învelită cu gheață de prima iubire a lui Geoff germană, Katya, care a murit în urmă cu mai mult de 50 de ani după ce a căzut printr-o fisură într-un ghetar, deoarece urcat în Alpii Elveției in 45 Years, se simte ciudat aleatoare încă inofensiv.

Dar regizorul Andrew Haigh pune cu înțelepciune credința în cei doi conduce in filmul 45 Years, și le permite să descoperi cât de această redeșteptare de evenimente de demult, din care Kate a fost anterior doar usor constient, este pe cale de a schimba întreaga perspectivă asupra prezentului. Ca orice Brontë pasă, fire gotic care încearcă să construiască tensiune ca o prezență obsedantă (o frumusete de dormit, nu mai puțin) pătrunde, fisurile din relația lor se întâmple în incremente mici, cea mai mare parte tăcut dar cumplit.

În timp ce perechea relua rutina lor cât pot de bine-Geoff bâjbâie cu o toaletă rupt și relaxează citind Kierkegaard, Kate plimbări de câine și tinde să finalizarea de partid detaliile-este clar că o schimbare a avut loc. El devine distras in filme online 45 Years și reia vechile obiceiuri de fumat lui în ciuda faptului că a avut o interventie chirurgicala de bypass acum cinci ani, cazul în care amânat celebrarea lor 40 de ani până în prezent. Ea crește în cauză atunci când soțul ei începe să se strecoare pe la agentul de voiaj în oraș pentru a afla despre posibilitatea de a merge în Elveția pentru a vizualiza corpul, deoarece el a fost desemnat rudă.

Probleme din 45 Years, vin la o seară capului când Kate și Geoff decid spontan să taie un covor la oldie “Stagger Lee,” buimac răsucind despre camera lor de zi, ca și cum acestea au fost din nou curte. Geoff devine brusc nevoia de a lua Kate în pat. “Sper că-mi amintesc ce sa fac”, spune el, indicând acest lucru nu este un eveniment obișnuit mai-și tandrețe devin împletesc. Mid-coitului, Kate rostește trei cuvinte care de multe ori semnal când ceva este greșit în timpul sexului film: “. Deschide ochii” și că este sfârșitul de asta.

Sau este 45 Years? După ce adormit, ea este mai curând agitat de sunete de Geoff scotocesc despre pod in timp ce cauta prin suveniruri de ori sale cu Katya. Consternarea lui Kate este evidentă. Ea știe că casa și lor minte-a devenit posedat de acest lucru, pentru totdeauna-tineri rival lung mort. Și ea va face în cele din urmă ei scotocesc prin un trecut care literalmente atârnă deasupra capetelor lor.

Pentru o poveste aparent simplu spus, cu un dialog minim, Haigh utilizează un număr de dispozitive subtile la indiciu noi în ceea ce se întâmplă cu adevărat, fără a recurge la trucuri ieftine. Vedem Kate fereastră cumpărături și ea consideră scurt achiziționarea unui ceas ca un cadou pentru soțul ei, dar nu reușește să facă acest lucru, ca și în cazul în care ea simte că timpul a deține brusc nici un sens pentru el. Și fiecare întâlnire cu o oglinda devine o oportunitate de reflecție de greu ca caracteristicile lui Kate dezvăluie taxa mental. Utilizarea spațiului în fundal subliniaza distanța tot mai mare între ele. Chiar cele mai mici detalii dovedi importante, cum ar fi lipsa de fotografii chronicling propriul lor trecut împreună sau cum boală și avansate de varsta lui Geoff face sa se simta povara de mortalitate mai intens decât Kate.

Dar am mai admir utilizarea Haigh a oldies de aur, in 45 Years, inclusiv selecții din epoca corespunzătoare culese de Kate pentru a juca în timpul lor de partid, care furnizează spun comentariu încă discret. Am râs când a umple prietena ei despre comportamentul Geoff de întârziere în timp ce conduceți în mașină și apoi repede clic pe radio când Gary Puckett începe să fredona, “Young fată, ieși din minte.”