3096 Days – 3096 Tage (2013)

3096 Days – 3096 Tage (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Sherry Hormann
Actori: Antonia Campbell-Hughes, Nicholas Reinke, Thure Lindhardt, Trine Dyrholm, Erni Mangold
Anul: 2013
Gen: Biografie, Drama, Crima
Durata: 111 minute
IMDB: 6.3

<6kwXCQrjaQU/3096.days.2013.brip.xvid-s4a-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Calvarul Natascha Kampusch a suferit în mâinile captor ei, Wolfgang Priklopil, este aproape de nedescris în depravare sa.

Eleva austriac a fost răpit la Viena în 1998 și a avut loc timp de opt ani într-o pivniță, înainte de a evadat în august 2006. Ea a fost doar 10, atunci când ea a fost luată. Acum, povestea 3096 Days ei a fost făcută într-un film, al cărui titlu reflectă timpul petrecut ea în captivitate: 3096 Zile.

Ruth Thoma și de producție la sfârșitul Bernd Eichinger a condensează iad Natascha de până la o doar 111 de minute. Ele sunt 111 de minute de cruzime aproape total, violență, abuz sexual și mizerie. Aproape imediat ce se deschide filmul, nu se poate aștepta pentru a fi de peste. Numai către sfârșitul nu saga Kampusch începe să aducă raza ciudat de speranță, așa cum devine clar că răpitorul Natascha a devenit aproape la fel de dependente de ei ca ea are pe el. Legat la el cu cabluri după ce a fost violată, spune ea grăitor pentru captor ei: “Ești legat de mine, la fel de mult ca eu sunt legat de tine.” Este această conștientizare care oferă în cele din urmă Natascha curajul de a fugi dintr-o dată , o după-amiază fierbinte august acum aproape șapte ani.

Filmul 3096 Days se deschide cu câteva luni înainte de evacuare ei în munții acoperiți de zăpadă din Austria. Priklopil, tehnicianul deformate sexual, șomeri de comunicații care ia captivă ei, are de data aceasta să devină atât de încrezător cu privire la relația sa cu ei ca el o duce într-o călătorie de schi.

Este într-o toaleta școală de schi, care Natascha încearcă să scape, se apropie de o femeie și spunându-i că a fost răpită – dar femeia se dovedește a fi un rus care nu înțelege limba germană. Tentativa de evadare merge nicăieri, dar aici hotărârea Natascha a se rupă devine tot mai convingătoare. “A fost clar de la început că o singură persoană ar supraviețui și a fost de gând să fiu eu, nu-l”, a ne spune într-un voce.

Acțiunea 3096 Days apoi clipește din nou și martie 1998, cand Natascha, în vârstă de numai zece, este smuls de pe stradă de către Priklopil si balotati țipând în spatele lui Mercedes van.

Condus la Petit burgheze acasă rapitorul ei de tramvai la marginea Vienei, ea este aruncat în închisoare subterană – o celulă izolată fonic ferestre construit sub o groapă de inspecție mașină în garaj. Acesta este începutul de opt ani de cruzime, abuz sexual și mizerie. Priklopil începe de foame victima din 3096 Days- actrita Antonia Campbell-Hughes, care joacă Natascha ca un adolescent, este atât de subțire ca ea seamănă cu un supraviețuitor de la Auschwitz. Când ființele Natascha la menstruatie, vom vedea Priklopil lângă el cu furie pentru că sângele ei a murdărit gresie în celula ei. Curând după aceea violurile începe.

Nu e un film 3096 Days care te face să vrei să fii bolnav – la fel de revoltător ca metaforic subiectul este -, dar este neobosit în dramatizarea său de degradarea care a fost aplicata pe Natascha. Evadare, atunci când vine vorba, este o mană cerească; Priklopil apoi se aruncă în un tren expres.

În timp ce există puține suspans, dat cât de bine este cunoscut cazul, este performanțele deosebite din Campbell-Hughes și Amelia Pidgeon, care joacă Natascha mai tineri, care face cu adevărat acest film 3096 Days un succes.

Din fericire, nu este peste dramatizat, fiind foarte de fapt și nu stratificare scenele cu muzica refrigerare, dar simt că ceea ce joaca este Kampusch exorcizarea demonilor ei. “A stârnit o mulțime de lucruri peste tot din nou”, a spus adevăratul Natascha Kampusch după ce a văzut filmul 3096 Daysîn această săptămână. “Am fost dus înapoi la ceea ce am experimentat. A fost o tulpina, dar a fost, de asemenea, o ușurare.”