3 Generations – About Ray (2015)

3 Generations – About Ray (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Gaby Dellal
Actori: Naomi Watts, Elle Fanning, Susan Sarandon
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 3 Generations – About Ray

Adolescenta Ray, in varsta de 16 ani – nascuta Ramona – se afla in cabinetul unui medic pentru a afla la ce sa se astepte odata ce incepe tratamentul cu hormoni menit sa o transforme in barbat. Mama si bunica o sprijina pe Ray insa sunt destul de ingrijorate cu privire la aceasta schimbare radicala. Mama sa Maggie a crescut-o singura asa cum a putut iar bunica sa Dolly a avut propriile sale probleme de indentitate sexuala, este o lesbiana aflata intr-o relatie cu Frances. Dolly nu poate intelege de ce Ray nu a ales sa fie lesbiana, ca si ea. In plus, Ray refuza sa mearga la scoala pana cand tansformare nu va fi completa.

Fie ca este vorba pentru că mai puțin de un ochi este de liliac atunci când cineva li sa atribuit o fată tranziții la un băiat, sau pentru că nu există aceeași curiozitate și capacitatea de a sensationalize. Oricum, a fost frumos pentru a obține un gust, doar o minte gust tine, de problemele FTM oameni trans trec prin. Fie că este vorba băieți care te misgender și bătăuș tu pentru ea, fete care te-ai sentimente pentru care nu te-am văzut pentru omul care ești, ajustându-familia și poate că unele dintre ele chiar să se trădat ai lăsa rândurile feminității pentru a deveni un om , mult mai puțin părinții tăi vin în termeni cu schimbarea.

O parte din mine dorește ca personajul lui Sarandon a fost ridica Ray, spre deosebire de Maggie. În cazul în care numai pentru că, după cum se menționează mai jos, dramă Maggie aproape pare ca vrea sa concureze pentru atentia si eclipsa subiect central al filmului. Dar nu este doar din cauza dramei lui Maggie as prefera Sarandon jucând rolul parental.


Trailer 3 Generations – About Ray