3 (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Un barbat si o femeie il rapesc pe violatorul ei pentru a obtine o marturisire in filmul 3 (2018) online subtitrat.

Un film de groaza cu adevarat bine facut este mai mult decat curaj si gore. Isi pastreaza intotdeauna misterul. Va confunda si va rastoarna in orice fel. Te lasa sa te intrebi despre tot. Acesta este ceea ce face 3 un film atat de convingator si, in ciuda bugetului sau scazut, este cu usurinta una dintre cele mai bune filme de groaza ale anului.

3 (2018) online subtitrat, scris si regizat de Lou Simon, se concentreaza pe povestea lui (Todd Bruno) si a ei (Aniela McGuinness). A fost violata acum mai bine de un an, fara nici o dovada de condamnare sau chiar de acuzare a atacatorului ei. El este un veteran din Irak care sufera de PTSD, care, atunci cand isi ia medicamentele, are tendinte violente. Impreuna, il rapesc pe violatorul ei intr-o incercare de a extrage o marturisire. Dar, asa cum vor invata curand el si ea, lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par.


Regia: Lou Simon
Actori: Todd Bruno, Aniela McGuinness, Mike Stanley
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.5


3 (2018) Online Subtitrat


3 (2018)
3 (2018) Online Subtitrat in Romana

Un barbat si o femeie il rapesc pe violatorul ei pentru a obtine o marturisire in filmul 3 (2018) online subtitrat. Un film de groaza cu adevarat bine facu

Notă film - PortalulTauTV.net:
3