24 Hours to Live (2017)

Travis Conrad este un fost soldat de elită devastat de recenta moarte tragică a soției și a tânărului său fiu. Curând, vechiul său prieten din armată, Jim Morrow, apare cu o ofertă pe care Travis nu o poate refuza. Morrow lucrează acum pentru o organizație militară puternică și secretă, „Red Mountain”, care îl angajează pe Travis pentru o misiune de asasinat extrem de periculoasă, dar extrem de profitabilă.

Travis din 24 Hours to Live, acceptă misiunea secretă, dar totul ia o turnură dramatică atunci când este împușcat și ucis de un agent interpol la fel de priceput, Lin Bisset, chiar în momentul în care localizează ținta. Dar, când totul părea pierdut, Travis se trezește într-o sală de operație, corpul său revenind la viață printr-o procedură medicală experimentală realizată de „Red Mountain”. Care îi va oferi încă 24 de ore de viață. În 24 de ore, Travis are șansa să se răzbune împotriva puternicei organizații criminale responsabilă de uciderea soției și fiului său și să-si răscumpere păcatele.

Știu că Ethan Hawke a jucat într-o mulțime de filme de acțiune, dar nu s-a lovit ca eroul principal de acțiune în ochii mei până când am văzut 24 Hours to Live. Întotdeauna, tristul și obositul chip intenționat; sau neintenționat îl face să se potrivească perfect cu rolul care adaugă o mulțime de emoții în dialogul cu clișeul. Filmul este o acțiune curată de la început până la sfârșit; o face o bună lovitură de sâmbătă noaptea când nu aveti chef să ieșiți.


Regia: Brian Smrz
Actori: Rutger Hauer, Ethan Hawke, Paul Anderson
An: 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.7


24 Hours to Live (2017) Online Subtitrat