2036 Nexus Dawn (2017)

Niander Wallace demonstrează meritele unui nou tip de Nexus pentru LAPD.

În 2036 Nexus Dawn online subtitrat (și Nexus, pentru cei care își amintesc, este un cuvânt cheie în universul Blade Runner pentru acei replici darnici), cumva Jared Leto are o scenă mai bună de Joker într-o prequel de film scurt de la Blade Runner întreaga performanță reală ca Joker.

Acest lucru nu înseamnă că este atât de mult în ceea ce privește performanța ca în scriere, acel sentiment de amenințare imprevizibilă pe care personajul său îl aduce celorlalți pe care îi este în față, pe măsură ce discută despre “interzicerea” împotriva creării replicanților care vin într-o închide. Sau, desigur, nu, așa cum se dovedește a fi aici.

Mi-a plăcut acest scurt, deși mai ales pentru Leto – care, din nou, sunt încântat să văd ce face în filmul 2036 Nexus Dawn online subtitrat complet din 2049 – și pentru cinematografie. Este un lucru dificil să veniți la acest lucru așa cum se înțelege (cred că cum ar fi existat și alte pantaloni scurți înainte de apariția lui Alien Covenant) pentru a oferi un alt context înainte de a vedea anul 2049.

Dar, pe de altă parte, unde este contextul pentru * care sunt aceste personaje *? Pot ridica destule părți din remorcă; și asta pentru a obține pe cine joacă Leto. Toți ceilalți, totuși, o fac mai incertă și au avut senzația unui film de fanfară de un fel. De asemenea, nu am fost un fan al editării, cum scote Scott frumoasa cinematografie digitală; și luminează focuri împreună, puțin ciudat.


Regia: Luke Scott
Actori: Jared Leto, Benedict Wong, Ned Dennehy
An: Filme Online 2017
Gen: SF
IMDB: 7.1


2036 Nexus Dawn (2017) Online Subtitrat