1945 (2017)


1945 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ferenc Török
Actori: Péter Rudolf, Tamás Szabó Kimmel, Bence Tasnádi, Dóra Sztarenki
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare
<4yVCqU8KukY/1945.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis 1945

12 august 1945, ora 11. În halta unui sat maghiar coboară doi străini, îmbrăcaţi în negru, purtând pălării negre, şi având asupra lor un pachet misterios. În umbra ocupaţiei sovietice, sătenii se pregătesc de nunta fiului notarului. Insă reapare şi fostul logodnic al miresei, fost prizonier de război. În doar câteva ore totul se va schimba. Secrete, păcate, judecată, dragoste, trădare, confruntare…

Acesta este un film despre vinovăția colectivă față de câștigurile nereușite. Filmul a fost regizat de asul maghiar, Ferenc Török, și se bazează pe o scurtă poveste recent publicată de Gabor T. Szanto intitulată “Homecoming”. Totul are loc într-o singură zi la jumătatea lunii august 1945 – la doar câteva zile după bombardarea atomică a lui Nagasaki, pe care o auzim la radio la scurt timp după începutul imaginii – plasând-o astfel în mod direct în contextul crimelor majore împotriva umanității.

Dar acesta este doar începutul unei zile de vară tensionate, într-un oraș maghiar înflăcărat în prag, care va lua petele de Noon și Trei zece până la Yuma înainte de a se termina.

Pe masura ce filmul deschide un tren vechi, vine chugging-ul in statie sub un nor negru de fum si doi pasageri, evident evrei ortodocsi platiti in negru, un barbat in varsta cu barba alba, celalalt fiul sau. O navetă aparținând evreilor este descărcată. Bătrânul semnează un formular care precizează că conținutul este parfum. Bine și dandy. Dar ceea ce este cu adevărat în ele, vom afla mai târziu.