1944 (2015)

1944 (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Elmo Nüganen
Actori: Marko Leht, Maiken Schmidt, Kaspar Velberg
An: 2015
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 1944 (2015)

Filmul spune despre Bătălia de pe linia Tannenberg din 1944, unul dintre cele mai sângeroase episoade ale Frontul de Est din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. La granița dintre Europa și U.R.S.S., soldații estonieni luptau. Unii pentru ruși în Armata Roșie și alții pentru nemți în Waffen SS. În acest episod dramatic, doi consăteni luptă în tabere diametral opuse făcând confruntarea să fie inevitabila..


Trailer 1944 (2015)

https://www.youtube.com/watch?v=zIqt9y4bhoU


Review 1944 (2015)

Clasament ca cel mai mare succes de box intern de birou Estonia, Elmo Nuganen lui epic război curajos “1944”. Oferă o perspectivă dură asupra istoriei a secolului 20 dureros al țării. Pe măsură ce filmul ilustrează, anul titular a fost unul periculos pentru bărbați estoni cu vârsta de luptă, care lichidare luptă compatrioții pe teren propriu.

In ciuda aprecierea sale interne și un pachet de producție frumos, această limbă străină-Oscar de intrare îi lipsește recursul arthouse internațional al “Tangerine,” nominalizat la Oscar anul trecut, în care Nuganen a apărut într-un rol de sprijin. Cu toate acestea, este asigurată o acțiune în continuare fest.

Textul de rulare în credite de deschidere prevede context, pentru cei care nu cunosc istoria complicată a acestui colț al Europei. În 1940, Uniunea Sovietică, anexat Estonia, elaborarea de 55.000 de oameni pentru a servi în Armata Roșie. Dar, în 1941, Germania a ocupat țara baltică mici, forțând 72.000 estonieni să lupte, ca parte a Waffen-SS și alte unități militare, cu excepția Wehrmacht-ului, care a fost rezervată doar pentru cei de naștere germane.

Până la 1944, sangeroase batalii de pe frontul de Est erau purtate de soldați din națiuni mici, care au avut doar cele mai subțiri speranțele de supraviețuire, și care au învățat lecția de menținere gura.