1922 (2017)

1922 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Zak Hilditch
Actori: Thomas Jane, Molly Parker, Dylan Schmid
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Groaza
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 1922

Pentru fanii lui Stephen King, anul 2017 a fost unul plin de satisfacţii. The Mist a devenit serial TV, The Dark Tower a trecut prin sălile de cinema, şi mult-aşteptatul nou It a bătut multe recordurile. Şi totuşi surprizele pentru fanii scriitorului nu s-a terminat, pentru că mai vin filme noi marca Stephen King – inclusiv un film care dă fiori, acesta fiind produs de Netflix.

Serviciul de streaming a lansat primul trailer pentru 1922, un horror/dramă inspirat de o nuvelă a lui King. În film, Thomas Jane este un fermier, încântat de viaţa lui până când soţia (Molly Parker) îl anunţă că vrea să plece. Cei doi se ceartă, ea fiind hotărâtă că vrea să părăsească ferma şi să ia copilul lor cu ea.

Fermierul nu este încântat, astfel încât în curând cadavrul soţiei ajunge într-un puţ din curte. Fireşte, povestea nu e atât de simplă. Aşa cum spune şi trailerul, secretele niciodată nu rămân îngropate, mai ales atunci când un şerif (Brian d Arcy James) începe să investigheze. Şi e doar începutul, pentru că nu există filme după poveşti marca Stephen King fără imagini şocante, fantome şi cohorte de şobolani, scrie decider.com.

Regia este semnată de către regizorul Zak Hilditch, în roluri mai apar Dylan Schmid, Kaitlyn Bernard şi Neal McDonough. 1922 va avea premiera pe 20 octombrie, la timp pentru Halloween.