13B (2009)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Filmul 13B ne spune ca in zilele noastre, sursa principală de relaxare, informație și divertisment este televizorul. Dar ce ar fi dacă televizorul ar prelua controlul? Dacă ți-ar arăta exact ceea ce vrei tu să vezi? Cum ar fi dacă te-ai afla în locul lui Manohar, care a realizat cu groază că televizorul a început să preia controlul și să dezbine minunata lui familie, cu care tocmai s-a mutat în noua casă de la 13B.

Mele două degete în sus pentru directorul Vikram Kumar, care a făcut acest thriller. Apucare Mai întâi unul pentru scenariul bine scris și în al doilea rând pentru jumări & detaliaza directia lui. Am citit că Kumar a fost dornic să lucreze cu R & Madhvan l-au abordat mai devreme, dar el a respins oferta lui si a cerut un scenariu mai bun. Așa că Kumar a petrecut doi ani pentru a veni cu ideea de poveste si patru pentru a pen-ul în jos un script cartonată de 13B. munca Dragostea lui nu a fost pierdut si in cele din urma Madhvan a placut scenariul si a semnat instantaneu proiect.


Alt titlu: 13B: Fear Has a New Address
Regia: Vikram K. Kumar
Actori: Madhavan, Neetu Chandra, Poonam Dhillon
An: 2009
Gen: Drama, Groaza, Indiene, Mister
IMDB: 7.2


13B (2009) Online


13B (2009)
13B (2009) Online Subtitrat in Romana

Filmul 13B ne spune ca in zilele noastre, sursa principală de relaxare, informație și divertisment este televizorul. Dar ce ar fi dacă televizorul ar prelu

Editor's Rating:
5