120 de batai pe minut – 120 Beats Per Minute (2017)

120 de batai pe minut – 120 Beats Per Minute (2017) Online Subtitrat


Titlu original: 120 battements par minute
Regia: Robin Campillo
Actori: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel, Antoine Reinartz
2017
Gen: Drama
IMDB: 7.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis 120 de batai pe minut – 120 Beats Per Minute

Franța, începtul anilor ’90. Pentru că SIDA face nenumărate victime de mai bine de 10 ani, activiștii de la Act Up-Paris își intensifică acțiunile în lupta contra indiferenței generale. Viața lui Nathan, care s-a alăturat grupului de curând, este bulversată de întâlnirea cu Sean, un militant radical.

Modul în care acest film 120 de batai pe minut – 120 Beats Per Minute se referă la titlul Debord este în povestea ficțială despre care se spune, despre filiala din Paris a grupului de activism SIDA ACT UP din anii 1990. Regizat de Robin Campillo de la un scenariu al lui Campillo și al lui Philippe Mangeot, filmul se deschide cu câțiva membri ai grupului, care au ucis scena, în timpul unei prezentări guvernamentale cu privire la modul în care se ocupă de criza SIDA.

Tactica lor de șoc este puțină și filmul se taie după o întâlnire a grupului, comparând notele. Recunoscând vina, exprimând confuzie plină de umor față de contradicțiile dintre conturile individuale și discutând ce trebuie să facă în continuare. Filmul 120 de batai pe minut – 120 Beats Per Minute face ca utilizarea canalelor de editare neliniară. In mișcare înapoi și înainte cu fluiditate angajată, să le mențină în permanență. Filmul, însă, în decursul timpului său de 140 de minute. Se pregătește destul de precis pentru a oferi audienței o privire bună asupra mai multor personaje care împărtășesc o “unitate de timp” în moduri diferite.

Există Thibault (Antoine Reinartz), șeful pragmatic al grupului. Care încearcă mereu să realizeze un echilibru între protestele de deschidere a ochilor ale grupului. Si un fel de angajament constructiv cu oficialii guvernamentali și reprezentanții mari ai farmaciei. Care încearcă să răspundă criza. Sophie (Adèle Haenel) este una dintre puținele femei din grup. Un tip elocvent și energic de tip front-of-the-line.