102 Not Out (2018)

Filmul indian 102 Not Out online subtitrat este o poveste neobisnuita a unui tata si a unui fiu. Dattatraya Vakharia (Amitabh Bachchan) este un batran sanatos in varsta de 102 de ani. Este plin de viata si isi doreste sa traiasca inca 16 ani pentru a rupe recordul celui mai batran barbat viu de pe Pamant.

In acelasi timp, fiul sau Babulal (Rishi Kapoor) are in jur de 75 de ani si si-a pierdut interesul pentru viata. Dattatraya nu este in masura sa tolereze negativitatea provocata de Babulal in ceea ce priveste varsta inaintata, moartea etc. si decide sa devina primul tata care isi interneaza fiul la o casa de batrani.

Babulal din 102 Not Out este in mod natural socat si livid de aceasta decizie a tatalui sau si el protesteaza. In consecinta, Dattatraya decide sa puna putine conditii in fata lui Babulal. Pe care trebuie sa le indeplineasca daca doreste sa ramana acasa. Intrucat Dattatraya incepe sa indeplineasca aceste conditii, el devine din ce in ce mai entuziasmat. Dar, putine conditii impun, de asemenea, lui Babulal sa se confrunte cu unii dintre demonii din trecut, ceea ce va fi o provocare. Ce se intampla in continuare formeaza restul povestirii.


Regia: Umesh Shukla
Actori: Amitabh Bachchan, Rishi Kapoor, Jimit Trivedi
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 7.5


102 Not Out (2018) Online Subtitrat