100 Streets (2016)

100 Streets (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jim O’Hanlon
Actori: Gemma Arterton, Idris Elba, Ryan Gage
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 100 Streets

Casnicia dintre Max si Emily a inceput sa scartaie. El este un fost jucator de rugby si conducatorul unei organizatii caritabile. Au impreuna doi copii si s-au inselat unul pe altul in repetate randuri – el cu fanele sale, ea cu un barbat cu care viseaza sa inceapa o relatie de iubire si care o incurajeaza sa isi reia o pasiune mai veche, actoria. Un lucru ce o leaga de Terance, un actor care i-a fost mentor in urma cu cativa ani, un barbat optimist si increzator. Este si mentorul lui Kingsley, un fost detinut care incearca sa gaseasca sensul vietii. George, un fost huligan, acum un sofer de taxi incearca sa adopte un copil impreuna cu sotia sa Kathy insa are parte de un accident de masina cu consecinte tragice.

Acest film spune povestea mai multor locuitori din Londra interioare. Ele sunt din diferite clase sociale, variind de la un superstar sportiv care trăiesc în vile de lux, pentru om tânăr care se luptă să se elibereze de a fi un mic criminal de timp.

Nu-mi amintesc nici de ce am vrut să-l uit în primul rând. Poate că a fost din cauza celor două stele notabile, Idris și Gemma. Ele infatiseaza un cuplu care trec prin probleme de relație, dar, din păcate, povestea lor nu este foarte angajarea. Sfarsitul povestea lor este pur și simplu nerealist și supra-dramatizate. Pentru subplot tânărului care vrea să se angajeze pe calea cea bună, este povestea mai interesant. Este trist că mentorul său a murit, dar, din păcate, povestea spune pur si simplu nu este foarte captivant. Acest lucru ar trebui să subplot evoca simpatie și emoții, dar nu face nimic pentru mine.


Trailer 100 Streets