10 Rules for Sleeping Around (2013)

10 Rules for Sleeping Around (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Leslie Greif
IMDB: 3.7
Regia: Leslie Greif
Actori: Tammin Sursok, Virginia Williams, Chris Marquette

<6TpDO4vHw7g/10.rules.for.sleeping.around.2013.internal.bdrip.x264-librarians-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

10 Rules for Sleeping Around este o comedie screwball eșuată de soiuri care implică un grup de cartoonishly heterosexuale New York-ezi care ajung la o casa la Hamptons, fie de a face sex sau pentru a verifica dacă partenerii lor fac sex. In acest de-a v-go-caute de configurare, fetele sunt mereu cald, fără nume, și-dimwits poartă lenjerie. Și dacă sunt latin, sunt chiar mai fierbinte, mai puțin îmbrăcat, și condescendență mentionat ca “Chiquita” de baieti masculine buffoonish care folosesc linii pick-up ca “fundul tău arată ca două mingi de baschet ascunde sub fusta ta” -care au poate folosi chiar înainte de a angaja a spus “baschet” ca Bongos.

Este dificil de a decide în cazul în care filmul 10 Rules for Sleeping Around, care nici măcar nu încearcă să utilizeze titlul său ca un cadru conceptual pentru narativ său, este mai mult ofensator ca o bucată de trivialitate cinematografice sau ca o odă a sexism, homofobie, transfobia, și așa mai departe, fără cea mai mică sentiment de auto-conștientizare. Aici, barbatii gay, sau, mai degrabă, bărbații heterosexuali pretinde a fi gay, sunt francez-sondare flăcări Queens care nu pot ajuta, dar face comentarii ticăloase despre coafuri femei, bărbații heterosexuali sunt ființe altfel rezonabile distras de feminitate disponibile doar cerșit pentru a fi bruscat , și brazilienii vorbesc aparent spaniola. În cazul în care reprezentarea prost gust minorităților este laș adoptată prin foarte absența lor (neînțelegeri duce la doi bărbați în pat, urmată de dezgustul de personajul masculin care le prinde acolo), reprezentarea heterosexualitatea nu este atât de mult mai placut. Pentru un film 10 Rules for Sleeping Around atât de aplecat pe naturalizarea incongruența probabil hilar de “sexe”, acesta are sigur o mulțime de site-ul de groază: un corp de sex masculin gol. Și în scopul de comedie, desigur.

Poate director Leslie Greif a fost luptă pentru spiritul de filme 10 Rules for Sleeping Around, cum ar fi Unora le place jazz-ul sau cum să se căsătorească cu o milionar. Dar întrucât s-au construit în acele caractere filme pe nuanță, imprevizibilitate, și autenticitate, personajele din 10 Reguli pentru dormit jurul valorii de sunt atât de unidimensională este greu să-și amintească, chiar cine e cine, și imposibil de tânjesc după reapariția lor. Greif pur și simplu își petrece cel mai scurt timp în curs de dezvoltare personas lor, predarea rapid la statutul lor de funcții care pot fi înlocuite în acest Oda asimetria puterii de relațiile de gen.