10 Cent Pistol (2014)

10 Cent Pistol (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Scenariu: Michael C. Martin
IMDB Rating: 5,8
Regizor(i): Michael C. Martin
Actori: Jessica Szohr, Brendan Sexton III, Joe Mantegna, Jena Malone, Emilio Rivera

Răzbunarea este un fel de mâncare cel mai bine pus într-un blender, înainte de servire în 10 Cent Pistol, poveste cronologic scrambled Michael C. Martin a unui escroc încearcă să fure o avere de gangster, care l-au trimis în susul râului in 10 Cent Pistol. Brothers JT Alexander și Damon Alexander produs PIC și sunt stele sale; aceste două fapte pot fi legate, ca Damon, veriga slabă exprimate, a ar fi altfel o alegere puțin probabil pentru rolul central. Script Martin deține unele recurs fiert tare, dar conducerea sa (unele înflorește tehnice frumos deoparte) nu o copie de rezervă. Perspectivele comerciale sunt subțire, în ciuda prezenței nume cunoscute (Jena Malone, Joe Mantegna), în exprimate.

Damon joacă Easton, care a mers la închisoare după ce un jaf planificat de Punchy (Mantegna, aplicarea unui strat generos de lumea interlopă slickness la caracterul) a mers lateral. Șurub-up nu a fost vina lui Punchy, și, de fapt pivotului l-au ținut de la un termen mult mai lung. Totuși, Easton a ieșit din casa mare care intenționează să fure milioane de la el prin intermediul unui invazie de origine complicat.

Synopsizing continuare ar fi nedrept să o peliculă această intenție pe țopăit și înapoi în timp pentru a vă oferi exact informațiile pe care le vrea să aibă, atunci când vrea să-l aibă. Destul de corect, dar chiar și cu toate acestea manipulare, filmul 10 Cent Pistol nu poate explica motivele și metodele fără o cantitate excesivă de voce, în timpul de care mult Damon Alexandru pare o parodie dur-tip pe un spectacol de comedie schita. La mijlocul, avem Easton lui partener Jake (JT), ca un narator suplimentar; în acest caz, VoiceOver este, probabil, singura cale de a ști ceea ce este în capul unui personaj jucat cu astfel de furtiveness opac, anihilator inversunat.