1 – Nenokkadine (2014)

1 – Nenokkadine (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Indiene, Mister, Thriller
Scenariu: Jakka Hariprasad , Hari Prasad Jakka
IMDB: 8.6
Regizor(i): Sukumar
Actori: Mahesh Babu, Kriti Sanon, Nasser

Gautham este un muzician schizofrenic de rock indian care lipsesc 25 la suta din materia lui cenușie. El o persoană misterioasă halucinații el crede că este unul dintre cei trei ucigași ai părinților săi. Ca un copil, Gautham era convins că el era un orfan și presupune că părinții lui sunt morți din 1 – Nenokkadine; el nu-și amintește numele lor sau cum arătau.

La unul dintre concertele sale, Gautham vede unul dintre cei trei bărbați și să-l urmăriri. Sameera, jurnalist la concert, filmele Gautham lupta cu adversarul său imaginar. Gautham se preda la poliție după “ucidere” omul, mărturisind că a ucis trei oameni: unul din Belfast, una din Pune si unul chiar acum în Hyderabad. El este eliberat din arest după ce Sameera emisiunile video pe televizor in 1 – Nenokkadine. În conformitate cu medicul său, dacă Gautham poate halucinez o persoană, alta decât cei trei bărbați, el poate fi tratat. Gautham merge la Goa în vacanță. Sameera îl pândește, convingându-l că doi oameni să-l urmărești: un jurnalist care vrea să-l interviu (imaginar), precum și o persoană care pretinde a fi fanul lui (real). Gautham începe să scadă în dragoste cu Sameera. El o salvează dintr-un grup de oameni care încearcă să o ucidă; pe o insulă izolată împreună Gautham află adevărul din spatele a patra persoană imaginară și scrie Sameera off ca jurnalist deranjat. În momentul când află despre intențiile lui Sameera, ea a plecat la Hyderabad in filmul 1 – Nenokkadine; Gautham ei urmărește.

În 1 – Nenokkadine, Gautham răsfață accidental planurile de ziua de nastere a lui Sameera, ei enervant. Cu toate că este convins că el și-a format un inamic pentru a face față cu a fi un orfan, o persoană misterioasă încearcă să-l omoare Sameera. Gautham ei salvează și propune căsătorie, pe care ea acceptă. Sameera învață că persoana misterioasa este Antonio Rosarios, un sef crima Goa-based care vrea să o omoare pentru că ea a încercat să expună prezența cianurii de hidrogen în semințe vândute de către compania Rosarios ‘, AG1. Gautham întâlnește Rosarios în holul clădirii de birouri Sameera lui. Presupunând că el este o iluzie, impusca Rosarios în cap. Până în momentul Gautham realizează Rosarios este real el este mort, iar Gautham învață că părinții lui au fost uciși. El prinde un șofer de taxi în vârstă, care îl urmărea (unul dintre cei trei bărbați el imaginate), și învață că două din Londra pe bază de indieni (dintre care unul a fost Rosarios) a ucis părinții săi; tatăl său a dat șoferul de taxi o pungă pentru a da la Gautham din 1 – Nenokkadine. În sac este un vechi cub Rubik, o cheie și o monedă britanică.