1/1 (2018)

Încăpățânata, îndrăzneța și cu multe probleme in 1/1 (2018). Descriindu-i atât stilul, cât și personajul principal al filmului, 1/1 scufundă publicul în mintea Lisei, o fata de 20 de ani prinsă în Pennsylvania din mediul rural, care se luptă cu sexul, drogurile, iubirea și pierderea. Când o posibilă sarcină o forțează pe Lissa să se uite atent la viața ei, filmului se maturizează, luminând o cale mai strălucitoare mai departe in film.

Narațiunea unei povesti se poate schimba în fața ochilor telespectatorilor. Fluxurile pe care le poate lua un complot pot fi legate de un singur lucru sau de un anumit caracter, apoi se transformă într-o experiență cu totul diferită de cea a primei părți. Când se face slab, audiența se simte ruptă și supărată. Hancock, de exemplu, se referă la un super-erou alcoolic care provoacă multe daune, așa că el ajunge in închisoare. După acel moment, eroul titular angajează o echipă de PR pentru a-și transforma imaginea.

1/1 este un film neconvențional, abordând un complot familiar pentru tinerele femei în filme. Adesea respingând (prin design) și apoi totodată atrăgător, aceasta este o călătorie fascinantă, cu o mulțime de recompense bine meritate explorate pe cont propriu.


Regia: Jeremy Phillips
Actori: Lindsey Shaw, Judd Nelson, Dendrie Taylor
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.9


1/1 (2018) Online Subtitrat